Darsa distribució de recanvis per a automòbil

Som distribuïdors de Cecauto, firma líder en subministraments i recanvis per al cotxe

Cecauto

Distribuïdora de recanvis per l’automòbil

Si estàs buscant un recanvi per al teu automòbil, contacta amb Darsa. T’oferim qualitat al millor preu

Ets un taller de reparació de vehicles i necessites proveir-te dels millors recanvis? Necessites canviar una peça del teu cotxe i no saps on anar? A Darsa estem a la teva disposició per oferir-te el millor servei i una excel·lent relació qualitat-preu en tots els nostres productes. Confia en la nostra distribuïdora de recanvis per l’automòbil i deixa en les millors mans l’adquisició dels accessoris de vehicles multi marca.

Distribuidora de recambios para automóviles

Més de 60 anys venent els millors recanvis per a vehicles. Confia en nosaltres

distribuidora recambios automóvil Som una empresa molt arrelada a la zona, ja que portem treballant moltes dècades. En concret, vam començar a escriure la nostra història el 3 de juliol de 1958, data en la qual un grup de professionals del sector vam decidir unir-nos per constituir una societat dedicada a la venda de recanvis per a cotxes de totes les marques. A poc a poc i gràcies a un treball exigent i constant ens he manat fent un lloc en un mercat molt competitiu. Vam començar amb la nostra botiga a Manresa i després ens he anat expandint per altres municipis, com Berga, Igualada i Abrera. Es tracta d’una estratègia logística, ja que el que busquem és provenir des de diversos punts la major part de la província de Barcelona. La nostra distribuïdora de recanvis per l’automòbil t’ofereix un servei ràpid, de qualitat i amb assistència completament personalitzada.

Per a nosaltres la qualitat dels productes que distribuïm és un aspecte fonamental a tenir en compte. Volem que els clients que acudeixin a nosaltres amb una necessitat concreta tornin a confiar en nosaltres més endavant, quan necessitin un nou accessori o peça per al seu automòbil. Prova del nostre ferri compromís amb la qualitat és la nostra unió amb el nostre principal proveïdor, Cecauto, que és una de les més grans i fiables empreses de subministraments per l’automòbil. Si desitges adquirir recanvis amb la millor qualitat-preu, posa’t en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina web o vine a conèixer-nos a qualsevol de les nostres quatre botigues.

Demana’ns el que necessitis i t’ho intentarem subministrar al més aviat possible

DISTRIBUÏDORA DE RECANVIS PER L’AUTOMÒBIL

Recanvis de totes les marques
Disposem de models variats
Fem enviaments a domicili

QUALITAT I PROFESSIONALITAT AL TEU SERVEI